Başsavcı Çınar’dan Kutbo’ya Veda Ziyareti

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar, Kütahya Ticaret Borsası’na...

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar, Kütahya Ticaret Borsası’na (KUTBO) veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette KUTBO Meclis Başkanı Ali Berber, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altırkaya ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Durmuz hazır bulundu.

KUTBO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altırkaya, ziyarette yaptığı konuşmada, Hüseyin Çınar'a makamına yakışır bir görev süresi geçirerek en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, kente yaptığı hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Hüseyin Çınar ise, Kütahya'nın kendisi için özel bir yeri bulunduğunu, burada göreve başladığında yapılabilecek hizmetleri tespit ederek, gerçekleştirmeye çalıştığını söyleyerek, "Ankara’da da Kütahya ya hizmet etmek için elimden geldiğince çalışmaya devam edeceğimi bilmenizi isterim" şeklinde konuştu.

Çınar, yaptığı çalışma ve hizmetlerde KUTBO’nun desteğini gördüğünü bu destek ve işbirliğinden dolayı KUTBO Yönetim ve Meclis Kurulu'na teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: