Başsavcı Kaya, Kaymakam Daldal’ı Ziyaret Etti

Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, Korkut Kaymakamı Adnan Daldal’ı makamında ziyaret etti.Kısa bir süre önce...

Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, Korkut Kaymakamı Adnan Daldal’ı makamında ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Muş Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Hasan Kaya iade-i ziyaretlerine devam ediyor. Kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretlerde bulunan Başsavcı Kaya, Korkut Kaymakamı Adnan Daldal’ı da makamında ziyaret etti. Kaya’ya Muş Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Hamdi Bayar da eşlik etti.

Göreve geldiğinde yapılan ziyaretlerden dolayı iade ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, Korkut Kaymakamı Daldal’a da ziyarette bulunduğunu belirtti. Kaya, imkan buldukça bu ziyaretleri sürdüreceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Kaymakam Daldal, “Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Hasan Kaya Bey'in ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Ahmet Hamdi Bayar Bey'in yaptığı ziyaretten dolayı mutlu olduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Özellikle Sayın Başsavcımız ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımızın ilçemizi ziyaret etmeleri bizim için ayrı bir güzellik oldu.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: