Başsavcı Tokgöz, Basınla Tanıştı

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yaz kararnamesi ile Fethiye’den Amasya’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ergün...

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yaz kararnamesi ile Fethiye’den Amasya’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Tokgöz, basınla tanıştı.

Geçen hafta başı geldiği Şehzadeler şehri Amasya’nın kıymetli bir şehir olduğunu anlatan Tokgöz, yargı hizmetleri ve adli olaylara ilişkin konularda kamuoyuna doğru bilgi verilmesinin sağlanmasına özen göstereceğini söyledi. Tokgöz, “Amasya ili sınırları içinde bize emanet edilen adli hizmetin daha güzel, geçmişte olduğu kadarından en azından belki daha iyisini yapma gayreti içinde olacağız. Bu konuda tüm cumhuriyet savcısı arkadaşlarımızla, tüm adliye personelimizle milletimizin emrine amadeyiz. İnşallah hayırlı, güzel, vatandaşı mağdur etmeyen soruşturmalarımız olur” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: