Başsoy’dan Mitinge Davet

AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy bir basın toplantısı düzenleyerek, 23 Haziran Pazar günü...

AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy bir basın toplantısı düzenleyerek, 23 Haziran Pazar günü Erzurum’da yapılacak ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinge tüm Erzincanlıları davet etti.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı Cemalettin Başsoy, 23 haziran günü Erzurum’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitingin büyük bir coşku içerisinde geçmesini beklediklerini ifade etti. Tüm vatandaşları pazar günü mitinge davet eden Başsoy, mitinge Erzincan’dan katılmak isteyenlerin Erzincan Belediyesi önünden hareket edecek olan otobüslerle götürüleceğinin de altını çizdi.

Reklam
Reklam

Başsoy, partinin büyük mitinglere Türkiye genelinde başladığını ve bunun ilkini Ankara’da, ardından İstanbul’da yoğun bir katılım ile devam ettiğini belirterek; “İstanbul Kazlı Çeşme’de yapılan miting, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mitingdi. Millet olarak, tüm Erzincanlılar olarak, büyük coşku ile izledik ve seyrettik. İnsanlar demokratik haklarını, taleplerini bu şekilde istedikleri gibi kullanabileceklerinin bir göstergesidir. Büyük mitingleri yapmaya devam ediyoruz. Sayın Başbakanımız ile birlikte. Bu hafta sonu 23 Haziran 2013 Pazar günü büyük mitinglerin 4’ncüsünü Erzurum’da yapacağız. Cumartesi günü Samsun’da, Samsun’dan sonra Erzurum’da yapılacaktır. Erzurum’da ki miting saat 17.00’de başlayacak. Biz parti teşkilatları olarak organizasyonumuzu yaptık, komitemizi kurduk. Erzincanlı hemşehrilerimizin mitinge katılabilmesi için Pazar günü saat 11.00’de Belediye Sarayı önünden otobüslerimiz hareket edecektir. Biz burada Erzincan İl Başkanlığı olarak tüm hemşehrilerimizi bu mitinge devam ediyoruz. Erzurum AK Parti İl Başkanımız nezaket göstererek, bizden Erzurum’da ki mitinge katılmamızı davet ediyor. Bizde hemşehrilerimizi bu coşkulu mitinge, bu milli iradenin göstergesi olan büyük mitinglere tüm Erzincan halkımızı, dostlarımızı davet ediyoruz. Konvoy halinde Erzurum’a hareket ediyoruz. İlçelerimizden, beldelerimizden akın akın mitinge gideceğiz. Milli iradenin tecelli edeceği mitinge Erzincan olarak, halkımız olarak destek vereceğiz” şeklinde ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz