Batalla Timsah’a Hayat Veriyor

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Batalla, attığı goller ile takımına hayat vermeye devam ederken, bu sezon takımı...

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Batalla, attığı goller ile takımına hayat vermeye devam ederken, bu sezon takımı adına çıktığı 30 karşılaşmanın 25’inde skora katkı sağlamayı da başardı.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında ağırladığı Sanica Boru Elazığspor’u tek golle mağlup eden yeşil-beyazlılarda, yıldız tangocu Pablo Martin Batalla, attığı golle takımına 3 puanı getiren isim oldu. Süper Lig’de bu sezon takımı adına tüm karşılaşmalarda forma giyen yetenekli oyuncu, 8 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Yeşil-beyazlı taraftarlar ise atığı ve attırdığı goller ile takımın skor yükünü çeken yıldız oyuncunun biran önce sözleşmesinin uzatılmasını istiyor.

Reklam
Reklam

30 MAÇIN 25’İNDE SKORA KATKI SAĞLADI

Batalla’nın bu sezon ki performansı ise adeta göz kamaştırıyor. Yeşil-beyazlı forma altında bu sezon 30 resmi karşılaşmada görev alan Batalla, 12 gol, 13 asistlik performans sergilerken, 25 karşılaşmada skora katkı sağlamış oldu. Süper Lig’de çıktığı 22 maçta 8 gol, 10 asist yapan Batalla, UEFA Avrupa Ligi’nde çıktığı 4 karşılaşmada ise 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Yetenekli oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 4 maçta rakip fileleri 1 kez havalandırırken 1 golün de asistini yaptı.

148 MAÇTA 40 GOL 49 ASİST

Yeşil-beyazlı takıma 2009-2010 sezonunun başında dahil olan Batalla, yeşil-beyazlı forma altında çıktığı toplam 148 resmi maçta 40 gol, 49 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise Süper Lig’de takımı adına tüm karşılaşmalarda forma giyen yıldız oyuncu, rakip fileleri 8 kez havalandırırken, 10 kez de asist yaptı.

Batalla’nın Bursaspor kariyeri ise şöyle:

2009-2010 sezonu: 32 maç, 9 gol, 5 asist

2010-2011 sezonu: 38 maç, 4 gol, 14 asist

Reklam
Reklam

2011-2012 sezonu: 48 maç, 15 gol, 17 asist

2012-2013 sezonu: 30 maç, 12 gol, 13 asist

“BİZ HAPŞURALIM SEN ÇOK YAŞA BATALLA”

Batalla’nın sözleşmesinin biran önce uzatılması görüşünde birleşen yeşil-beyazlı taraftarlar ise, sosyal paylaşım sitelerinde ilginç yorumlarda bulunuyor. Taraftarlar, “Biz hapşuralım sen çok yaşa Batalla. Sen koş biz yorulalım Batalla. Tarikat kur müridin olalım Batalla” şeklinde yorumlar ile Arjantinli yıldıza destek veriyor. Oluşturdukları internet sitesi aracılığıyla açıklama yapan Bursasporlu taraftarlar, “Oynadığı futbol ve attığı goller kadar saha içerisinde takımı yönlendirmesiyle de dikkat çeken Batalla’nın 2014 yılında bitecek olan sözleşmesi bir an önce uzatılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: