BAT’da Uluslararası Atamalar Devam Ediyor…

İran Finans Direktörü olarak görev yapmakta olan Tunç Tezel Avrupa Ortadoğu ve Afrika Bölgesi (EEMEA) Pazarlama Finans Direktörü olarak atandı.

Cüneyt Ertan British American Tobacco Türkiye’deki başarılı çalışmaları sebebiyle İran Finans Direktörü olmak üzere İran yolcusu…

Türkiye’nin en büyük doğrudan yabancı yatırımcıları arasında yer alan British American Tobacco (BAT) Türkiye’de uluslararası atamalar sürüyor. İran Finans Direktörü olarak görev yapmakta olan Tunç Tezel EEMEA Bölge Pazarlama Finans Direktörü olarak; BAT Türkiye Finansal Kontrolör olarak görev yapmakta olan Cüneyt Ertan ise İran Finans Direktörü olarak atandı.

Tunç Tezel

Reklam
Reklam

Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan Tunç Tezel, Western Michigan Üniversitesi’nde Finans Yüksek Lisans’ı yapmıştır. Meslek yaşamına 1996 yılında Gillette Türkiye’de başlayan Tezel, Gillette ve sonrasında Procter and Gamble’da yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere finans departmanında çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Bu pozisyonlardaki görevini başarıyla yürüttükten sonra 2007 yılında BAT ailesine Finansal Kontrolör olarak katıldı. Türkiye’deki görevlerini başarı ile tamamlayan Tezel, 2009 yılında BAT Baltık Ülkeleri Finans Direktörü olarak atandı. Tezel, 2010 yılının Nisan ayından bu yana BAT İran Finans Direktörü görevini sürdürmekteydi. Kendisi, aynı zamanda CIMA (Yönetim Muhasebesi) derecesine de sahiptir.

Cüneyt Ertan

1998 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İsletme Fakültesi'nden mezun olan Cüneyt Ertan, iş hayatına PWC Türkiye’de Denetçi olarak başlamıştır. 2003-2005 yılları arasında PWC İngiltere Leeds ofisinde görevlendirilen Ertan, PWC’deki 10 yıllık kariyeri boyunca, pek çok müşteriye basarıyla hizmet verdikten sonra, 2009 yılında BAT ailesine Finansal Planlama, Raporlama, Vergi, Hazine ve Muhasebe bölümlerinden sorumlu Finansal Kontrolör olarak katılmıştır. BAT Türkiye'deki görevi boyunca muhasebe hizmetlerinin Güney Afrika'daki Ortak Hizmetler bünyesine taşınması basta olma üzere Finans departmanındaki çeşitli projeleri yürütmüş, ayni zamanda risk yönetimi ve iç kontrol konularından sorumlu olmuştur. Cüneyt Ertan, SMMM belgesine ve bağımsız denetçi sertifikasına sahiptir.

Reklam
Reklam

BAT Türkiye uluslararası kariyer dünyasına açılan kapı olmaya devam ediyor

BAT’ın sunduğu uluslararası kariyer fırsatlarına ilişkin konuşan BAT İnsan Kaynakları Direktörü Birsen Çevik: “BAT Türkiye olarak çalışanlarımızı en önemli değerlerimiz olarak görüyoruz. İşe alım, eğitim, kariyer planlama gibi tüm süreçlerimizde çalışanlarımızın sahip oldukları potansiyeli kullanabilecekleri bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar birçok yöneticimiz başarıları sebebiyle, dünyanın çeşitli ülkelerindeki BAT ofislerinde yönetici pozisyonlarına terfi ettiler. Özetle, dünyanın 180 ülkesinde faaliyette bulunan BAT’nin Türkiye Ofisi, uluslararası kariyer yapmak isteyenler için gerekli imkanları sunuyor.”