Batı Akdeniz Madencilik Sektörü Biraraya Geldi

Bölgedeki madencilik sektörünün durumu, yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla Antalya İhracatçılar Birliği, sektör...

Bölgedeki madencilik sektörünün durumu, yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla Antalya İhracatçılar Birliği, sektör toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Baysarı, Antalya, Burdur ve Isparta illerinde faaliyet gösteren sektör ihracatçıları, gümrük müşavirleri ve Port Akdeniz Liman İşletmesi Genel Müdürü Özgür Sert katıldı.

Toplantıda Batı Akdeniz ekonomisinin gelişimi adına Antalya Limanı’nın efektif bir şekilde kullanılabilmesinin önündeki engellerin ortadan kaldırılması amacıyla sektörün sorunları ihracatçı firma temsilcileri tarafından gündeme getirilirken, Port Akdeniz Liman İşletmesi yetkilileri ile mevcut sorunlar hakkında fikir paylaşımında bulunulduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Antalya İhracatçılar Birliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “İhracatçı firmaların Antalya limanında depolama ve yükleme işlemlerinde karşılaştıkları sorunların masaya yatırıldığı toplantıda, konunun taraflarının fikirleri doğrultusunda her kesimin azami fayda sağlayacağı bir sistem oluşturulabilmesi adına atılacak adımlar konusunda görüş alışverişi yapılmıştır” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: