Batı Trakya Türkleri Arif Çelenk’i ziyaret etti

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, Bursa Merkez Yıldırım Kent Konseyi...

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, Bursa Merkez Yıldırım Kent Konseyi yeni Başkanı Arif Çelenk’e, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Gelen tebriklerden çok memnun olduğunu ve tebrik eden etmeyen herkese teşekkür ettiğini belirten Çelenk, "Bursa’nın Yıldırım ilçesi için güzel projeler yapacağız." dedi.
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Köse de kent konseylerinin önemine vurgu yaparak, "Kent konseyleri gönüllülük esasına dayalı çalışıyor. Bundan olsa, başarılı projelere imza atılıyor. Güzel projelerde biz de yer almak istediğimizden Yıldırım Kent Konseyi’nin yapacağı projelerde yardımcı olmaya çalışacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz