Batı Trakya Türkleri terörü lanetledi

Batı Trakya Türkleri, son zamanlarda artan terör olaylarına dikkat çekerek, bu işin çözülmesini istedi. Batı...

Batı Trakya Türkleri, son zamanlarda artan terör olaylarına dikkat çekerek, bu işin çözülmesini istedi.
Batı Trakya Türkleri Derneği Bursa Şubesi üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir’i ziyaret etti. Hakkâri Çukurca saldırısı ve artan terör olaylarını hatırlatan Dernek Şube Başkanı Şükrü Köse, onlarca eve ateş düşüren bu hain saldırıların artık son bulması gerektiğini ve bunun için ne gerekiyorsa uygulamaya konulmasının şart olduğunu söyledi. Köse, şehitlere Allah’tan rahmet dilerken şehit yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.
Ziyarette konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Şener ise terörün dış mihraklar tarafından desteklendiğini belirterek, "Terör ile yıllardır mücadele ediyoruz. Bu belanın başımızdan defedilmesi için neler yapılması gerekiyorsa biran önce yapılmalı. Bu lanet olası terörün arkasında hangi kirli dış mihrakların olduğu aşikâr. Bizlerin, bunları yinelemesine gerek yoktu." dedi.
Akdemir, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının başı sağ olsun derken, herkesi akl-ı selim ile davranmaya davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz