Batık bankaların malları satılıyor

İSTANBUL (İHA) - Turyap tarafından düzenlenen müzayedede muhammen bedelleri 53.1 trilyon TL olan toplam 319 gayrimenkul yeni sahiplerini arayacak. Satışa sunulacaklar arasında Bayındırbank'a ait olan 10 gayrimenkul de bulunuyor.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen bankalara ait yeni bir grup gayrimenkulün satışı 17 Haziran 2004 Perşembe İstanbul'da gerçekleştirilecek. Türkiye'nin en büyük emlak organizasyon şirketi olan TURYAP tarafından düzenlenen müzayedede tahmini bedeli 53.1 trilyon lirayı bulan toplam 319 gayrimenkul yeni sahiplerini arayacak. Müzayedede Fon'a devredilen Bayındırbank'a ait 10 gayrimenkul de satışa çıkarılacak. Müzayedede münadilikleri (Müzayede sunuculuğu) ünlü radyo programcısı Cüneyt Vural (Şekeroğlan) ile TV ekranlarının güçlü sesi Burhan Güven yapacak.

Reklam
Reklam

İstanbul Profilo Alışveriş Merkezi'ndeki Büyük Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek müzayedede aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de bulunduğu 35 ildeki arsa, işyeri ve konutlar yer alıyor. Açık artırmayla satışa çıkarılacak 319 gayrimenkulün 65'inin muhammen bedeli 100 milyar TL'nin üzerinde, 254'ünün muhammen bedeli ise 100 milyar TL'nin altında bulunuyor.