Batıkent Mahallesi’nde Yaşanan Arsa Tartışması

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Gürcüoğlu, Batıkent Mahallesi'ndeki planlamalarla ilgili Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısı öncesi...

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Gürcüoğlu, Batıkent Mahallesi'ndeki planlamalarla ilgili Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısı öncesi yazılı bir açıklama yaptı.

Gürcüoğlu, hakkındaki iddiaları yalanlayarak söz konusu bölgede tarafınca satın alınmış veya alınıp da sonradan satılmış bir metrekarelik arazisi olmadığını belirtti. Konuyla ilgili haberlerin yerel basında yer aldığını, bazı köşe yazarlarında hiç bir araştırmaya ve incelemeye gerek duymadan isminin anılarak yorum yapıldığını anımsatan Gürcüoğlu, adını ananları ispata davet etti.

Reklam
Reklam

Söz konusu bölgede bazı belediye meclis üyelerinin arazi aldıkları, bu yolla çıkar sağladıkları yönündeki iddialarla birlikte bu iddialara yanıt vermek zorundaymış gibi bir ortam oluşturularak adının anıldığını üzüntüyle karşıladığını belirten Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Gürcüoğlu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Şunu açıkca ifade edeyim ki, suskunluğumu bozacak veya bozması gereken ben değilim. Niye bu konu benim üzerimden ve adım anılarak yapılmaktadır. Adımı anarak 'sanki söz konusu yerden arazi almışım da, şimdi susmakla bunu ikrar ediyormuşum' durumunu oluşturanları ispata davet ediyorum. Söz konusu bölgede tarafımca satın alınmış veya alınıp da sonradan satılmış bir metrekarelik arazim yoktur. Aksini ispat edenlere mal varlığımı bağışlamaya hazırım."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: