‘Batıkent-Sincan Metro Hattı 2014’te Bitecek’

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Ahmet Erbağ, yıllardır beklenen Batıkent-Sincan metro hattının 2014 yılında hizmete...

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Ahmet Erbağ, yıllardır beklenen Batıkent-Sincan metro hattının 2014 yılında hizmete gireceğini belirtti. Hattın, Sincan’da artan nüfusla birlikte ulaşım probleminin çözümü için çok büyük öneme sahip olduğunu vurgulayarak, "En çok tercih edilen toplu taşıma araçlarının başında gelen metroyla ulaşım, vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak. Ayrıca metronun gelmesiyle merkezî bir konuma da kavuşacak olan Sincan, Ankara’nın yeni merkezlerinden biri olacak." dedi.

Sincan’da ulaşımı rahatlatacak metro çalışmalarının hız kazandığını dile getiren İlçe Başkanı Erbağ, 29 Ekim 2014 tarihinde hizmete gireceği bilgisini, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın verdiğini söyledi. Batıkent-Sincan metro hattıyla Kızılay ile Sincan arasındaki mesafenin 44 dakikaya düşeceğini kaydeden Ahmet Erbağ, "Hatta 11 durak bulunacak. Her iki hattımız tamamlandıktan sonra şehir trafiğinde de büyük bir rahatlama olacak." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: