Batıkent’te İftar Bereketi

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarında verdiği iftar yemekleriyle vatandaşları aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor.Batıkent’te binlerce...

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarında verdiği iftar yemekleriyle vatandaşları aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor.

Batıkent’te binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, iftar sofralarının birlik ve beraberliğin simgesi olduğuna dikkat çekerek, “Ramazan’da düşmanlıklar, farklılıklar unutuluyor aynı sofra etrafında birlik ve beraberliğimiz için dua ediliyor. Bu ruhu diğer 11 ayda da ne kadar çok yaşatabilirsek o kadar güçlü bir ülke olabiliriz” dedi.

Reklam
Reklam

Batıkent’te binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Başkan Vekili Müslüm Ertekin, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ve ilçe yönetimi, Batıkent CHP Temsilcilik Yöneticileri, Batıkent muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, sağlık ocağı idarecileri, cami imamları ve esnaf katıldı.

Ülkede birlik ve bütünlüğün korunması için hemşerilik ve komşuluk ilişkilerinin önemine dikkat çeken Yaşar, “Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Geleneksel günlerimizde bir araya gelerek, kimseyi ötekileştirmeden kardeşçe yaşamayı bilmeliyiz” dedi. Siyaseti halka hizmet etmek için yaptığını belirten Yaşar, “Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir Yenimahalle bırakmak için çalışmalar yapıyoruz. Bizler Yenimahalle Belediyesi olarak, kimseyi ayırt etmeksizin, herkese eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Ülkemiz zor günler geçiriyor, böyle zamanlarda birbirimize kenetlenerek, farklılıklarımızın zenginliklerimiz olduğunu kabul edersek ayakta kalırız. Bizleri ötekileştirmeye çalışan güçlerin hiçbirine boyun eğmemeliyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: