Batman Ak Parti İl Başkanı Güneştekin Edremit’te

Balıkesir ve Batman arasındaki dostluk, düzenlenen ziyaretler ile pekişiyor.Batman’a Yılmaz Arslan’ın, Balıkesir’e ise Batman’dan Ahmet...

Balıkesir ve Batman arasındaki dostluk, düzenlenen ziyaretler ile pekişiyor.

Batman’a Yılmaz Arslan’ın, Balıkesir’e ise Batman’dan Ahmet Turhan’ın Vali olarak atanması sonrası iki il arasında kardeşlik köprüsü kuruldu.

Bu noktada Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyelerinin Arslan’ın daveti ile Batman’a ziyaretinden sonra AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin’de Vali Turhan’ın daveti ile Edremit’e geldi.

Bu kapsamda AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak, Güre Belde Başkanı Alper Kahraman ile birlikte Edremit Kaymakamı Osman Tunç’u ziyaret ettiler. Güneştekin, Edremit'te olmaktan büyük bir memnunluk duyduğunu ifade ederek bölgeye hayran kaldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: