Batman Gençlik Hizmetleri'nden spora pankartlı davet

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kentin dört bir yanına astırdığı pankartlarla vatandaşları spora...

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kentin dört bir yanına astırdığı pankartlarla vatandaşları spora davet etti.

Turgut Özal Bulvarı basın kavşağı, öğretmenevi önü ve Endüstri Meslek Liseleri başta olmak üzere farklı güzergahlara vatandaşları spora davet ettiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, “16 Mayıs Şehir Stadı, Atatürk Spor Salonu, 19 Mayıs semt sahaları ve Aydınkonak semt sahası olmak üzere kentin farklı semtlerindeki tesisleri vatandaşlarımızın hizmetinde.'' dedi.

Reklam
Reklam

Ekinci, bunun eskiden beri böyle olduğunu da belirterek, bunu bir kez daha duyurmakta yarar gördüğünü de belirterek, ''7’den 77’ye herkesi sporla buluşturmak istiyoruz. Sporun yaşı yoktur. Halkımızı spor tesislerinde daha çok görmeyi arzuluyoruz. Sağlıklı olmanın ilk koşullarından biri de spordur.'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz