Batman İl Emniyet Müdürü Okan, lise öğrencileriyle buluştu

Batman İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, Ziya Gökalp Anadolu Lisesi öğrencileriyle biraraya gelerek öğrencilik...

Batman İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, Ziya Gökalp Anadolu Lisesi öğrencileriyle biraraya gelerek öğrencilik yıllarını ve tecrübelerini anlattı.

Batman İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, okul ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Türk Telekom Anadolu Lisesi’nde konferans veren Okan, bu kez de Ziya Gökalp Anadolu Lisesi öğrencileriyle biraraya geldi. 'Rol Modeller Buluşması' adlı etkinlikte kendi öğrencilik yıllarını ve anılarını anlatan Okan, babasının polis memuru olarak Batman’da görev yapmasından dolayı çocukluğunun bir bölümünün Batman'da geçtiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Okan, Türkçe, Kürtçe ,İngilizce parçalar söyleyen öğrencileri dinlerken zaman zaman duygulandı.

Okul Müdürü Nurettin Şimşek, İl Emniyet Müdürü Okan'a yağlı boya bir tablo hediye ederken, Hasan Ali Okan da öğrencilere tişört hediyesi ve etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: