-"Batman Mahalleleri Yarışıyor" Projesi

Batman Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen "Batman Mahalleleri Yarışıyor" projesi kapsamında düzenlenen futbol müsabakalarında dereceye giren ilk 3 takım, gezmek için  Trabzon'a geldİ.

Batman Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen "Batman Mahalleleri Yarışıyor" projesi kapsamında düzenlenen futbol müsabakalarında dereceye giren ilk 3 takım, gezmek için Trabzon'a geldİ. Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, Kalkınma Bakanlığı'nın yürüttüğü SODES Projeleri kapsamında Batman Valiliğinin desteğiyle Batman Emniyet Müdürlüğünce uygulanan"Batman Mahalleleri Yarışıyor 2 Projesi" çerçevezinde Batman'da düzenlenen turnuvada ilk üçe giren takımların futbolcuları ile Batman Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Abdulkadir Kardeş'in de aralarında bulundugğu 60 kişi gezmek için Trabzon'a geldi. Bu kişilere, daha önce Batman Valiliği yapan Trabzon Valisi Recep Kızılcık kent merkezindeki bir restoranda yemek verdi. Kızılcık, yemekte sohbet ettiği sporcuları da başarılarından dolayı kutladı. Abdulkadir Kardeş, yemekteki konuşmasında, projenin amacının kenar mahalle çocuklarının topluma kazandırılması olduğunu ifade ederek, "Batman Valiliğimizin desteği ve emniyet müdürlüğümüzün organizesiyle bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvalarda ilk üçe giren Hilal, Bağlar ve Pazar Yeri mahallelerinin sporcularına yönelik gezi turu düzenledik. Bu amaçla Trabzon'a geldik. Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerini geziyoruz. Yeşiliyle, mavisiyle burası çok güzel bir il" dedi. Kardeş, kendilerini gösterdiği ilgiden dolayı da Kızılcık'a teşekkür etti. Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerini gezmeye devam edecek olan Batmanlı sporcular ile beraberindekilerin Cuma günü Trabzon'dan ayrılacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: