Batman milletvekili, Kimse Yok Mu ile birlikte kurban eti dağıttı

Bayramın birinci gününden itibaren Batman merkez ilçe ve köylerinde kurban eti dağıtımını sürdüren Kimse Yok...

Bayramın birinci gününden itibaren Batman merkez ilçe ve köylerinde kurban eti dağıtımını sürdüren Kimse Yok Mu gönüllüleri, Beşiri ilçesinde AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile evleri ziyaret edip kurban eti dağıttı.
Önceden tespit edilen aileleri ziyaret eden Özdemir ve Kimse Yok Mu gönüllülerine, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve beraberindeki yöneticiler de katıldı.
AK Parti Batman Milletvekili Özdemir, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve beraberindeki heyet, ilk olarak Beşiri ilçesindeki parti merkezinde halkın bayramını kutladı. Ziver Özdemir ve beraberindekiler, daha sonra Kimse Yok Mu önlüğü giyerek, gönüllüler ile birlikte, önceden tespit edilen evleri ziyaret etti. Heyet, vatandaşların bayramlarını kutlayıp kurban eti dağıttı. Ailelerin sorunlarını da dinleyip not alan Özdemir, evin çocuklarına da çeşitli oyuncaklar hediye ederek sevindirdi.
Ziyaretlerden memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, kendilerini hiçbir bayram yalnız bırakmayan milletvekili ve Kimse Yok Mu gönüllülerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz