Batman Müftülüğü Kutlu Doğum Programını Açıkladı

Batman Müftüsü Hasan Çağlar, bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası programını basın toplantısıyla duyurdu. Hazreti...

Batman Müftüsü Hasan Çağlar, bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası programını basın toplantısıyla duyurdu. Hazreti Muhammed'in(sav) insana, insanın onuruna ve haysiyetine verdiği değerin topluma yeniden anlatılması amacıyla belirlenen tema kapsamında,dört ünlü hafızın sunacağı Kuran’ı Kerim ziyafeti ile hafta başlayacak. Kur'an ziyafeti programı stadyumda gerçekleştirilecek.

Hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler kapsamında Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de bir konferans verecek. İlahi gruplarının seslendireceği ilahi ve kasidelerin yanı sıra insan onuru ile ilgili olarak ünlülerle yapılan röportaj film gösterimleri yapılacak.

Reklam
Reklam

Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerde, Kuran’ı Kerim Meali ve hadis kitaplarından oluşan hediye paketi ve gül dağıtımı, sağlık taramaları ve kan bağışı, 'İnsan onuru' konulu çeşitli dallarda ödüllü yarışmalar ile konferanslar düzenlenecek.

İl ve ilçe müftülükleri de hafta boyunca vaaz ve irşad, konferans, kan bağışı kampanyası, okullar arası bilgi yarışmaları ve hastane ziyaretlerinin de içinde yer aldığı çeşitli etkinlikler yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz