Batman OSB Müteşebbis Heyeti toplandı

Batman Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Batman Valisi Ahmet Turhan başkanlığında toplandı. OSB müdürlüğü çok...

Batman Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Batman Valisi Ahmet Turhan başkanlığında toplandı.

OSB müdürlüğü çok amaçlı salonunda yapılan toplantıda, OSB’nin gösterdiği gelişmeler ele alındı. Doğalgazın ulaşmasında herhangi bir problemin yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması doğrultusunda bir heyetin kurulması ve kamulaştırma yapılacak olan arazilerin kamulaştırmasının yapılıp takibinin sağlanması kararlaştırıldı.

OSB de faaliyette bulunan bazı yatırımcıların arsa talebinin ele alındığı toplantıda, taleplerin dikkate alınması ve yatırımcılara gerekli kolaylığın sağlanması istendi.

Reklam
Reklam

Batman Valisi Ahmet Turhan, özellikle ciddi yatırımcılara ve istihdama katkı sunacak yatırımcılara gerekli kolaylığın sağlanması gerektiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: