Batman Petrolspor, Akademi Ligi'nde

TFF'nin düzenlediği, Coca-Cola Akademi Ligi bu sezon Batı A - Batı B, Anadolu ve Doğu Anadolu olmak üzere dört grupta

TFF'nin düzenlediği, Coca-Cola Akademi Ligi bu sezon Batı A - Batı B, Anadolu ve Doğu Anadolu olmak üzere dört grupta bölgesel olarak oynanacak.

19'u Elit Akademi Ligi, 38'i de Akademi Ligi olmak üzere toplam 57 spor kulübünün katılacağı ligde, Batman Petrolspor, Belediye Bingölspor, Belediye Vanspor, Diyarbakırspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takımları Doğu Anadolu Grubu'nda mücadele edecek.

29 Eylül'de başlayacak olan ligde, Batman Petrolspor'un U14, U15, U16, U17 ve U18 olarak belirlenen yaş kategorilerinde mücadele edeceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemil Arıkan, yaptığı yazılı açıklamada, Akademi Ligi'nin başlayacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Maalesef güçlü bir altyapımız olmasına rağmen son yıllarda bölgede çeşitli yaş kategorilerinde maç yapacağımız takım bulamıyorduk. Bu ligin oluşması altyapımıza, hocalarımıza ve bizlere büyük bir heyecan getirmiştir" dedi.

Muhabir: Ubeydullah Baş / İbrahim Yakut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: