Batman Petrolspor, Keçiören maçı hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto 3. Lig'de oynayacağı Keçiörenspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Batman Petrolspor kendi tesislerinde kampa girdi....

Spor Toto 3. Lig'de oynayacağı Keçiörenspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Batman Petrolspor kendi tesislerinde kampa girdi. Pazar günü Ankara Keçiören ile yapacakları maçı kazanacaklarını söyleyen Batman Petrolspor basın sözcüsü Hasan Güneş, “Play-off yolunda bu maç bizim için dönüm noktasıdır.” dedi.
Takımda sakat ve cezalı sporcu olmadığını belirten Güneş, “Pazar günü 16 Mayıs Şehir stadyumunda Batmanlı sporseverlerin desteği ile bu maçı kazanmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Teknik heyete ve sporcu arkadaşlarıma güvenim sonsuzdur. Pazar günü Batmanlı sporseverlerin tribünlerdeki yerlerini almalarını istiyoruz.'' şeklinde konuştu.
Öte yandan Keçiören maçının hazırlıklarını tamamlayan Batman Petrolspor futbol takımı kendi tesislerinde kampa girdi. Teknik direktör Hacı Güldallı, ''Bu maçı kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Play - off yolunda bu karşılaşma bizim için çok önemlidir.'' dedi.
Batman Petrolspor forvet elemanları Zahit, Ersin, Gökhan ve Tolga ise iddialı açıklamalar yaparken, taraftarlardan maç sonuna kadar destek bekleyerek, şunları söylediler:
“Batmanlı sporseverler rahat olsunlar maçın sonuna kadar bize destek versinler. Play- off yolunda bu karşılaşma bizim için çok önemlidir. Bunun bilincindeyiz. Birlik beraberlik içinde pazar günü centilmenlik kuralları çerçevesinde sahada mücadele ederek alacağımız galibiyet ile kendimizi Batmanlı sporseverlere affettireceğiz.” diye konuştular

Reklam
Reklam

PETROLSPOR'UN GOLCÜ FUTBOLCUSU MEHMET'İN AYAĞI KIRILDI
Bu arada devre arasında büyük umutlarla Batman Petrolspor'a İstanbul Tepecikspor'dan transfer edilen Mehmet Alaaddinoğlu yapılan Keçiörenmaçı hazırlıklarında arkadaşıyla girdiği ikili pozisyon neticesinde ayak tarak kemiği kırıldı.
Batman Medical Park hastanesinde Kulüp Doktoru İsmail Lale nezaretinde tedavisine başlanan Alaaddinoğlu 'nun sahalardan 1 ay uzak kalacağı Doktor İsmail Lale tarafından bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz