Batman Petrolspor Kulübünden Güreşe Bir Hizmet Daha

Kurulduğu 1960 yılından itibaren Batmanlı Gençlere çeşitli branşlarda spor yapma imkânı tanıyan Petrolspor Kulübü bir...

Kurulduğu 1960 yılından itibaren Batmanlı Gençlere çeşitli branşlarda spor yapma imkânı tanıyan Petrolspor Kulübü bir hizmete daha imza atarak Batman’a modern bir güreş Salonu kazandırdı.

Batman'a yakışır kalite ve özelliklerde bir güreş salonu kazandıran Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın yaptığı açıklamada, "Ata sporumuz olan güreşi Batman’da eski günlerine kavuşturmak ve gençlerimize bu sporu sevdirmek gayesiyle çalışıyoruz. Güreş salonu projesini de bu kapsamda ele aldık." dedi.

Güreş salonu projesinin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı Petrolspor Salon Sporları Sorumlusu Abdulkadir Demir, Güreş Takımı Sorumlusu Feti Otursun ve Güreş Takım Antrenörü İbrahim Halil Kay’a teşekkürlerini ileten Akın, Petrolspor olarak hizmetlerinin devam edeceğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: