Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Akın, Başarılı Güreşçileri Kabul Etti

Batman Petrolspor Kulübünde 2012-2013 sezonunda başarılı olan sporcuları Kulüp Başkanı Gökhan Akın makamında kabul etti.

Batman Petrolspor Kulübünde 2012-2013 sezonunda başarılı olan sporcuları Kulüp Başkanı Gökhan Akın makamında kabul etti. Kulüp Başkanı Akın, ata sporu olan güreşin Batman'daki eski günlerine dönmesi için çaba harcadıklarını, alt yapıya önem verdiklerini belirttti. "Başta güreşçilerimiz olmak üzere bu büyük başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. 2-7 Temmuz'da yapılacak Doğu ve Güneydoğu yaz spor oyunlarında şimdiden güreşçilerimize başarılar diliyorum" diyen Akın, başarılı sporculara desteklerinin süreceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: