Batman Petrolspor lider Nazillispor'u bekliyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, hafta sonu kendi saha ve...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden lider Nazillispor'u konuk edecek.

Nazilli maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Batman Petrolspor teknik direktörü Hacı Güldallı sporculara maçın önemini anlattı ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptırdı. Yapılan çalışmalarda sporcuların bir hayli istekli oluşu teknik heyeti zorlu Nazilli maçı öncesi sevindirdi.

Lig'de kolay maçın olmadığını belirten Batman Petrol spor teknik direktörü Hacı Güldallı, ''Her maç final niteliğindedir. Batmanlı sporseverlerin bize olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Önümüzdeki pazar günü Batmanlı sporseverlerin desteği ile Nazilli sporu kendi saha ve seyircimiz önünde yenip yolumuza devam etmek istiyoruz.'' dedi.

Reklam
Reklam

CUMA: TAKIM OLARAK KENETLENDİK MAÇI ALACAĞIZ

Batman Petrolspor forması altında oynadığı güzel Futbol ile Batmanlı sporseverlerin beğenisini kazanan tecrübeli futbolcu Cuma Nasır, “Hafta sonu Batman'da lider Nazillispor ile kendi saha ve seyircimiz önünde karşılaşacağız. Takım olarak kenetlendik ve maçı alacağımıza inanıyoruz. Takım arkadaşlarıma ve teknik heyete güvenim sonsudur.” diye konuştu.

BÜTÜN: PLAY - OFF YOLUNDA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Nazillispor'a şans tanımadıklarını belirten Batman Petrolspor yöneticilerinden futbol şube sorumlusu Savaş Bütün ise “Futbolcu ve teknik heyetimize olan güvenimiz sonsuzdur. Son haftalarda aldığımız sonuçlar bunun en iyi örneğidir. Rehavete kapılmadan Batmanlı sporseverlerin desteği ile Nazillispor'u yenip play - off yolunda yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz