Batman Petrolspor, Mehmet Gönülaçar'a Emanet

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Batman Petrolspor'un alt yapısında yetişip Galatasaray'a...

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Batman Petrolspor'un alt yapısında yetişip Galatasaray'a kadar yükselen ve birçok takımda teknik adam olarak görev yapan Mehmet Gönülaçar, Petrolspor teknik direktörlüğüne getirildi.

Mehmet Gönülaçar'ın yardımcılığını ise Soner Erdurmuş ve Resul Özturan’ın yapacağı açıklandı.

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemil Arıkan yönetim kurulu olarak yaptıkları araştırmalar sonucu kararı Batmanlı Mehmet Gönülaçar da kıldıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarının Teknik Direktör Mehmet Gönülaçar’ın raporu doğrultusunda devam edeceğini belirten Arıkan, “Bünyemize katacağımız futbolcularla ligde mücadele eden, koşan bir ekip kuracağız. Batmanlı sporseverler rahat olsun sezona takımı en iyi şekilde yetiştireceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Petrolspor'a teknik direktör olarak gelmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Mehmet Gönülaçar; “Beni bu göreve getirenleri Allah'ın izniyle mahcup etmeyeceğim. Batmanlı sporseverlerin desteği ile yönetim kurulumuzla birlikte yeni bir sinerji yakalayarak Petrolspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Beni bu onurlu göreve getiren Petrolspor Kulüp Başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum, onlara layık olmaya çalışacağım.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: