Batman Petrolspor, Play-off Için Son Virajda

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, önce play-off'a ardından da ikinci...

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, önce play-off'a ardından da ikinci lige çıkmak istediklerini söyledi.
TPAO üst yönetimi ile birlikte Libya'ya giden Akın, hafta sonu Batman’da oynanacak olan Batman Petrolspor ile Belediye Bingölspor maçına TPAO üst yönetimi ile birlikte geleceğini açıkladı.

Başkan Akın; “Sözün bittiği yerdeyiz, Hafta sonu son 14 yılın en önemli karşılaşmasını kendi saha ve seyircimiz önünde Bingölspor ile oynayacağız. Allah’ın izniyle alacağımız 3 puan ile önce play-off ‘a sonra 2. Lige çıkmak istiyoruz. Yönetici arkadaşlarım başta olmak üzere teknik heyet ve futbolcu kardeşlerim bu maçın çalışmalarını en iyi şekilde yapıyorlar. Hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada Batmanlı sporseverlerin sağduyulu bir şekilde centilmenlik kuralları çerçevesinde sahaya yabancı madde atmadan takımlarını play-off yolunda destekleyeceklerinden hiç kuşkumuz yoktur.” dedi.
Cumartesi günü saat 15:30'da Batman 16 Mayıs Şehir Stadı'nda Batman Petrolspor ile Bingölspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Adnan Şentürk nezaretinde sürdüren Kırmızı-beyazlı ekipte tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: