Batman Petrolspor'da 3 Oyuncu Ile Yollar Ayrıldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve 2. etap kamp çalışmalarını Antalya Evrenseki...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve 2. etap kamp çalışmalarını Antalya Evrenseki Xanthe Otel'de sürdüren Batman Petrolspor teknik heyetin raporu doğrultusunda 3 futbolcu ile yol ayrımına gitti.

Ligin ilk devresinde takımda yeterince şans bulamayan futbolculardan Gökhan Demir, İbrahim Kongur ve takım kaptanı Nedim Köseoğlu'na kendilerine kulüp bulmaları istendi. Batman Petrolspor basın sözcüsü Cemil Arıkan ''Bu 3 arkadaşımıza takıma yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Teknik heyetin raporu doğrultusunda bu sporcu arkadaşlarımıza kendilerine kulüp bulmalarını istedik. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda kadromuza 3 veya 4 sporcu katacağız. Yönetim ve teknik heyet olarak çok seçici davranıyoruz. En kısa zamanda kadromuza katacağımız sporcuları Batman kamuoyu ile paylaşacağız.'' dedi.

Reklam
Reklam

PETROL ANTALYA'DA KONDİSYON DEPOLUYOR

Öte yandan 2. yarı kamp çalışmalarını Antalya Evrenseki Xanthe Otel'de sürdüren kırmızı beyazlı ekip sabah akşam olmak üzere günde çift idman ile ligin 2. yarısına hazırlanıyor.

Sabah fitness salonunda yapılan ağırlık çalışmalarına sporcular teknik heyetin direktifleri doğrultusunda tam tempo çalışıyor. Öğleden sonra Teknik Direktör Adnan Şentürk nezaretinde çim sahada taktik ağırlıklı çalışma yapan Batman Petrolspor günde 5 saat çalışıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: