Batman Petrolsporlu Bayanlar Bir Başarıya Daha Imza Attı

Erzurum’da yapılan GAP Oyunları'na katılan Batman Petrolspor Atletizm takımı bayanlar kategorisinde takım halinde birinci oldu....

Erzurum’da yapılan GAP Oyunları'na katılan Batman Petrolspor Atletizm takımı bayanlar kategorisinde takım halinde birinci oldu. Müsabakalar sonunda sporculara ferdi sıralamada ilk üçe girdikleri için madalya ve takım halinde birinci oldukları için kupa verildi.

Erzurum’da yapılan GAP Oyunları'nda 10 sporcu ile Batman’ı temsil eden Batman Petrolspor atletizm takımı bayanlar kategorisinde takım halinde birinci oldu. Toplam 25 ilin katılımı ile yapılan atletizm müsabakalarına 250 sporcu katıldı.

Yapılan müsabakalar sonucunda, Uzun atlamada Hatice Adıbelli 1. oldu. 100 metre koşuda Rojda Özdemir 2.'cilik elde etti. Gülle atmada Derya Tunç 3. oldu. Yüksek atlamada Dilan Güneş 5. olurken 800 metrede koşan Suzan Sayaca 7.cilik elde etti.

Reklam
Reklam

Müsabakalar sonunda atletizm takımı sporcularına ferdi sıralamada ilk üçe girdikleri için madalya ve takım halinde şampiyon oldukları için ise kupa verildi.

Atletizm Antrenörü Ümit Kemal Pişkin, müsabakalara Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van ve Batman illerini temsilen takımların katıldığını söyledi.

Batman adına müsabakalara atletizm, badminton, basketbol, güreş, işitme engelliler futbol, judo, masa tenisi, teakwondo, voleybol ve yüzme branşlarında katılım sağladı. 11 branşta iştirak edilen müsabakalarda en başarılı dal olarak atletizm takımı seçildi. Ayrıca ferdi ve takım halinde birinci çıkaran tek takımın da Batman Petrolspor Atletizm Takımı olduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz