Batman Petrolsporlu Güreşçiler Türkiye Şampiyonu Oldu

Kırşehir'de bir süre önce düzenlenen "Türkiye Okullararası Güreş Şampiyonası"nda Batman Petrolsporlu iki güreşçi, serbest stil ve grekoromen dallarında Türkiye şampiyonu

Kırşehir'de bir süre önce düzenlenen "Türkiye Okullararası Güreş Şampiyonası"nda Batman Petrolsporlu iki güreşçi, serbest stil ve grekoromen dallarında Türkiye şampiyonu oldu.

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, yaptığı yazılı açıklamada, 25-28 Nisan tarihleri arasında Kırşehir'de düzenlenen şampiyonada, 32 kilogramda Sakarya Ortaokulu öğrencisi Doğan Kara ile grekoromende Numan Pekince'nin Türkiye şampiyonu olma başarısını gösterdiğini belirtti.

Petrolspor güreş takımını başarılı günlerine kısa sürede dönmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Akın, şampiyon sporculara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yılmaz Ekinci / Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: