Batman Üniversitesi Özel Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alacak

Batman Üniversitesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü'nün birinci ve ikinci öğretim programlarına 50 öğrenci alacağı belirtildi.

Batman Üniversitesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü'nün birinci ve ikinci öğretim programlarına 50 öğrenci alacağı belirtildi.

Batman Üniversitesi'nce yapılan açıklamada, Fen Edebiyat Fakültesi 2012-2013 eğitim öğretim yılında, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü birinci ve ikinci öğretim programlarına özel yetenek sınavı ile 25'er öğrenci alınacağı ve başvuruların 24 Ağustos - 3 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Adayların, YGS puan türlerinin herhangi birinden en az 180 veya daha yüksek puan almış olmaları gerektiği vurgulanan açıklamada, özel yetenek sınavına girmek isteyen adayların başvuru için gerekli belgeleri eksiksiz olarak tamamlayarak belirtilen tarihlerde Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu'na mesai saatleri içinde teslim etmeleri gerektiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ubeydullah Baş/Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: