Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uluçam Siirt Valisi Aydın'ı Ziyaret Etti

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Siirt Valisi Ahmet Aydın'ı ziyaret etti.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Siirt Valisi Ahmet Aydın'ı ziyaret etti.

Vali Aydın ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Üniversitelerimiz bilim yuvalarıdır. Gençlerimizin iyi yetiştirilmesi hepimiz için en büyük kazançtır. Bu konuda Batman Üniversitesi'nin önemli çalışmalar yaptığını biliyoruz. Rektörümüzün şahsında tüm üniversite çalışanlarına başarılar diliyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Uluçam ise Vali Aydın'ın uzun yıllar bölgede görev yaptığını dile getirerek, "Sayın valimiz Siirt için büyük bir kazançtır. Daha öncede bölgede uzun süre çalışmış olması büyük bir avantaj sağlamaktadır. Halk odaklı önemli projeleri hayata geçiren ve halkın sevgisini kazanan valimize, başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Zekeriye Güneş/Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: