Batman Üniversitesi'nde Tiyatro Şöleni

Batman Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen ‘Dert Babası’ isimli oyun izleyicilerden tam not aldı.Üniversite Konferans...

Batman Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen ‘Dert Babası’ isimli oyun izleyicilerden tam not aldı.

Üniversite Konferans Salonu’nda Tiyatro Topluluğu Başkanı Öğretim Görevlisi Berrin Nuroğlu Çoban yönetiminde sahnelenen oyun, büyük beğeni topladı. Toplumsal sorunlara seviyeli bir mizah katan, Ahmet Akyol ve Okutman Berrin Nuroğlu Çoban tarafından kaleme alınan “Dert Babası”, izleyiciler tarafından yoğun alkış aldı.

Sahnelenen oyunda yer alan üniversite halk oyunları ekibi sergiledikleri yöresel danslarla izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Reklam
Reklam

Öğrencileri tarafından oluşturulan ve bugüne kadar başarılı projelere imza attıklarını kaydeden Üniversite Tiyatro Topluluğu Başkanı Çoban, “Sahnelediğimiz oyunlar gelecek dönemde de adından sıkça söz ettirecektir. Üniversite öğrencilerinin tiyatroya olan yoğun ilgilerinin farkındayız ve bu bilinçle önümüzdeki dönemde birbirinden iddialı oyunlarla tiyatro severlerin karşısında olacağız. Ayrıca tiyatroya ilgi duyan tüm Batman halkını da oyunlarımızı izlemeye davet ediyoruz.” dedi.

Oyun sonrası üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemil Manap tarafından oyunculara çiçek verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: