Batman Üniversitesi’ne bin 650 yeni öğrenci kayıt yapacak

Batman Üniversitesi'nde kayıtlar başladı. 05-09 Eylül tarihleri arasında öğrenciler kayıtlarını, kayıt merkezinde yaptıracak. Üniversite yerleştirme...

Batman Üniversitesi'nde kayıtlar başladı. 05-09 Eylül tarihleri arasında öğrenciler kayıtlarını, kayıt merkezinde yaptıracak.

Üniversite yerleştirme sonuçlarıyla Batman Üniversitesi’ne kayıt yaptıracak öğrenciler belli oldu. Bin 650 kişinin tercih ettiği Batman Üniversitesi'nde kayıtlar için hummalı bir çalışma başlatıldı.

Öte yandan Matematik bölümünün 80 kişilik kontenjanla ek yerleştirmede açılacağı bildirildi. Ayrıca Batman Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin kayıt yenileme tarihlerinin ise 12-16 Eylül tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz