Batman Valisi Çalışmaları Denetledi

Batman Valisi Yılmaz Arslan, Organize Sanayi Bölgesi ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nde brifing alıp...

Batman Valisi Yılmaz Arslan, Organize Sanayi Bölgesi ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nde brifing alıp yol yapım çalışmaları ve kamu inşaatlarını denetledi.

Vali Yılmaz Arslan, ilk denetleme ziyaretini Üniversite yolu ile kampus alanına yaptı. Valiyi üniversite yolunun girişinde İl Özel İdare Genel Sekreterliği Yol Şube Müdürlüğü çalışanları ile müteahhit firma temsilcileri karşıladı. Heyet, burada Vali Arslan'a proje üzerinde brifing vererek yapılan çalışmaları anlattı. Vali Yılmaz Arslan, üniversite yoluyla ilgili brifing aldıktan sonra müteahhit firmadan işin hızlandırılarak bir an önce tamamlanmasını istedi. Kamu yatırımlarında işin zamanında bitirilmesinin en önemli önceliklerinden biri olduğunu vurgulayan Vali Arslan, “İşini zamanında yapan müteahhidin başımızın üstünde yeri var” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vali Yılmaz Arslan daha sonra Batman Üniversitesi Yeni kampus alanına geçti. Burada da öğrenci yurtlarıyla ilgili çalışmalar hakkında brifing aldı. Öğrencilerin barınma ihtiyacının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Arslan, yurtların daha hızlı bir şekilde bitirilmesini istedi. Buradan da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatını denetleyen Vali Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Erhan Güngör'den binayla ilgili bilgi aldı.

Vali Arslan daha sonra Gültepe Mahallesi'nde geçen yıl Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in temelini attığı Eğitim Kampusu’nu da ziyaret etti. Burada Mevlana Anadolu Lisesi'ni denetleyen Vali Arslan, kampüsteki binalarla ilgili Milli Eğitim Müdürü’nden bilgi alırken, okulların eğitime yetiştirmesini ve donanımlarının şimdiden hazırlanması talimatını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: