Batman Yavuz Selim Semt Pazarı Cizre Caddesi'ne Taşındı

Batman Petrol, Yavuz Selim ve Bayındır mahallelerine hizmet veren günlük seyyar semt pazarı alanın ihtiyacı...

Batman Petrol, Yavuz Selim ve Bayındır mahallelerine hizmet veren günlük seyyar semt pazarı alanın ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle Cizre Caddesi'ne taşındı.

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü halktan ve esnaftan gelen talepler doğrultusunda Petrol, Yavuz Selim ve Bayındır mahallelerine hizmet veren günlük seyyar semt pazarının kurulduğu sokağın dar olması nedeniyle buradaki semt pazarını Cizre Caddesi'ne taşındığını açıkladı. Konuya ilişkin açıklama yapan Zabıta Müdürü Hakkı Ertuğrul, “Petrol, Yavuz Selim ve Bayındır mahallerine hizmet veren bu seyyar semt pazarımızın kurulduğu sokağın küçük ve dar gelmesi nedeniyle hem esnafımız hem de buradan yararlanan vatandaşlarımız açısından alışveriş konusunda ciddi sıkıntılar yaratıyordu. Hem halktan hem de esnafımızdan semt pazarının yerinin değiştirilmesi konusunda gelen taleplerini değerlendirdik. Müşteri ve satıcıların bu olumsuz durumdan kurtulmaları için Petrol Mahallesi 109. Sokak üzerinde bulunan ve perşembe günleri kurulan günlük semt pazarımızı, İl Emniyet Trafik Müdürlüğü'nün de görüşü alınarak aynı mahallede bulunan ve yeri daha geniş ve müsait olan Cizre Caddesi'ne taşıdık” dedi.

Reklam
Reklam

Pek çok mahalleden pazar kurulması için belediyeye başvuruların olduğunu da belirten Ertuğrul, “Bundan sonraki süreçte sadece bir mahalleye hizmet eden ve canlı olmayan pazarlarımızın yerlerini değiştirip hem pazarların canlanmasını hem de diğer mahallelerimizin faydalanmasını sağlayacağız. Ayrıca tüm bu pazarlara uzak olan semtlerimize yeni ek pazarlar kurulması için çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: