Batman'da 7'den 77'ye Herkes Kitap Okuyor

Batman'da okullarda başlayan kitap okuma kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa...

Batman'da okullarda başlayan kitap okuma kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte kitap okuyarak kampanyaya destek oldu.

Vali Yılmaz Arslan’ın başlattığı kitap okuma etkinliğinde her gün bir okulda yöneticilerin de katıldığı okuma saatlerinde gerçekleştiriliyor. Gündüzleri okullarda, akşamları da evler ziyaret edilerek velilerle birlikte düzenlenen kitap okuma etkinliği il genelinde büyük takdir topluyor.

Batmanlılara kitap okuma sevgisini aşılamaya ve ebeveynlerin çocuklarına zaman ayırarak birlikte kitap okumalarını sağlamaya yönelik başlatılan çalışmalara kimi zamanlar Vali Arslan katılıp örnek oluyor.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, çocuklara kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılmasının, on yıl sonra Türkiye’nin geleceğine büyük artılar sağlayacağını belirterek," Bu Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş ve kültürlü toplumu haline getirecektir. Toplumun bilinçlenmesi ve öğrencilerin okul hayatındaki başarıların pekiştirilmesi amacıyla Sayın Valimiz Yılmaz Arslan’ın teklif ve öncülük ettiği ‘Anne – Baba Benimle Okur musun?’ kampanyası Batmanlı gençlerimizin, çocuklarımızın, velilerimizin geleceğine ışık tutacak, başarılarını artıracaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: