Batman'da Çiftçiler Yağışlardan Memnun

Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, Batman'da havanın diğer bölgelere nazaran yağışlı geçtiğini belirterek, çiftçilerin yağışlardan memnun olduğunu söyledi.

Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, Batman'da havanın diğer bölgelere nazaran yağışlı geçtiğini belirterek, çiftçilerin yağışlardan memnun olduğunu söyledi. Aydiş, yaptığı açıklamada, bu yıl yağışların iyi olduğunu, çiftçilerin yağış konusunda bir sıkıntısının bulunmadığını bildirdi. Yağış sonucu bu yıl ürünlerde rekoltenin iyi olmasını beklediklerini dile getiren Aydiş, "Batman, diğer bölgelere nazaran yağışlı geçti. Çiftçiler yağışlardan memnun" dedi. Kuyubaşı köyünde çiftçilik yapan Faysal Gönülaçar da bazı arazilerinin mart ayında yaşanan dondan dolayı olumsuz etkilendiğini anlatarak, ama genel itibariyle yağış sonucu ekinlerinin iyi durumda olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: