Batman'da Cinayet

Batman’da tartıştığı 3 yıllık eşini öldürdürdüğü belirtilen zanlı ve olayla ilgilisi olduğu belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.

Batman’da tartıştığı 3 yıllık eşini öldürdürdüğü belirtilen zanlı ve olayla ilgilisi olduğu belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Yeşiltepe Mahallesi'nde oturan Y.A. arısında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Y.A, eşini H.A'yı bıçakla yaralayarak kaçtı. Komşuları tarafından yaralı olarak Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.A. müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda olayın zanlısı Y.A. ile saklanmasına yardım ettiği belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Zanlıların sorgulamalarının ardından adliyeye çıkarılacakları belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: