"Batman’da coşup, Ankara’da şaşmasın"

“Batman’da konuştu. Daha Ankara’ya gelmeden gereğini yaptı. CHP ve Kılıçdaroğlu’nun gizli ajandasında bölücü başının affı yatıyor”

ANKARA (ANKA) - AKP Grup Başkanvekili Bozdağ, CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu’nun, “genel affa” yönelik sözlerini değerlendirirken, “Batman’da konuştu. Daha Ankara’ya gelmeden gereğini yaptı. CHP ve Kılıçdaroğlu’nun gizli ajandasında bölücü başının affı yatıyor” dedi.

Bozdağ, Meclis’te CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “genel affa” yönelik sözlerini değerlendirdi.

Bozdağ, daha önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen’in, Meclis Genel Kurulu’nda Dersim ile ilgili yaptığı konuşmayı hatırlatarak, “Kılıçdaroğlu yine ayrı tavrı sergiledi, önce açıklama yaptı sonra kendisi Ankara’da düzeltti” dedi.

Reklam
Reklam

Bozdağ, Kılıçdaroğlu’nun “genel affa” yönelik açıklamasını ise, “Batman’da konuştu. Daha Ankara’ya gelmeden gereğini yaptı. CHP ve Kılıçdaroğlu’nun gizli ajandasında bölücü başının affı yatıyor. İtiraf gibi, Ankara’ya gelmeden, Dersim’deki gibi burada da gereğini yaparak düzeltme yaptı. Samimi ise bir milletvekiline engel yoktur. Teklif verebilir. Tavırları değiştiği için değerlendirmeye gerek görmüyoruz. Batman’da coşup Ankara’da şaşmasın. Hangi CHP’liye inanıp değerlendirme yapacağız biz de şaşırdık” diye konuştu.(ANKA)