Batman’da durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Batman’da binek bir araçta uyuşturucu sevkıyatı ihbarını alan jandarma ekipleri, durdurdukları araçta kullanıma hazır 700 gram esrar ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Batman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde taşıdığından şüphelenilen bir araç, Kozluk ilçesine bağlı Yanıkkaya köyü mevkinde durduruldu.

Batman’da binek bir araçta uyuşturucu sevkıyatı ihbarını alan jandarma ekipleri, durdurdukları araçta kullanıma hazır 700 gram esrar ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Batman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde taşıdığından şüphelenilen bir araç, Kozluk ilçesine bağlı Yanıkkaya köyü mevkinde durduruldu. Ö.E isimli şahsın sevk ve idaresindeki binek artça yapılan aramada, araçta poşet içerisinde gizlenmiş 700 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Ö.E isimli şahıs gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz