Batman'da Eş Zamanlı Hırsızlık Operasyonu

Batman'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı tutuklandı.

Batman'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, gelen ihbarları değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği bildirildi. Operasyon kapsamında 8 kişinin gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Zanlıların son 3 hafta içerisinde il genelinde 5 ev ve 4 işyerinden hırsızlık yaptıkları, DSİ kanalına ait sulama kanalından çeşitli malzeme ve 2 motorsiklet çaldıkları tespit edildi. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan ve adli mercilere sevk edildilen 8 kişiden 6'sı tutuklandı. 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz