Batman'da Kariyer Günleri Etkinliği

Batman'da özel bir dershane ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan 15 bin öğrenciye kariyer ve tercih günleri...

Batman'da özel bir dershane ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan 15 bin öğrenciye kariyer ve tercih günleri düzenledi.

İki gün devam edecek olan kariyer günlerinde öğrencilere dijital ortamda üniversite tanıtımı yapılıyor. Her yıl düzenli olarak kariyer ve tercih günleri etkinliği düzenlediklerini belirten dershane kurucu müdürü Muzaffer Sözer, üçüncü geleneksel üniversite ve kariyer tanıtım günleri için 21 okulda bu çalışmayı yaptıklarını söyledi. 15 bine yakın davetlilerinin olduğunu belirten Sözen, "11 üniversiteden 16 tane akademisyen katıldı. Buradaki amaç öğrencilerin YGS'den sonra moral motivasyonlarını artırmak ve kariyerlerini LYS’den önce planlamaktır. Bu amaçla LYS'den sonra da öğrencilerimizin daha net tercihler yapmasını, yanlış tercihler yapamaması için meslek erbaplarıyla onları yan yana getiriyoruz. Tüm meslek gruplarından katılım var. Sağlıktan, hukuk, iktisadi ve idari ilimler akademilerinden, sanatsal fakültelerden meslek akademisyenlerin katılımıyla bu programı yapıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: