Batman’da karne heyecanı yaşandı

Batman’da 2010–2011 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle ilk ve orta öğretim öğrencileri karnelerini aldı. Karne alan...

Batman’da 2010–2011 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle ilk ve orta öğretim öğrencileri karnelerini aldı. Karne alan 161 bin öğrenci üç ay sürecek yaz tatiline girdi.
2010–2011 Eğitim ve Öğretim yılı sona erdi. Batman’da 161 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Batman Selçuklu İlköğretim Okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine, Vali Yardımcısı Yasemin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulnasır Bahçıvancı, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Öğrencilere karneleri ile çeşitli hediyeler dağıtan Vali Yardımcısı Yasemin Çetinkaya, yarı yıl tatilinde öğrencilerin sokaklar yerine okullarda eğlenmeleri, bilgisayar laboratuvarlarının kullandırılmasını ve eksik kalan derslerini tamamlamaları konusunda Milli Eğitim Müdürlüğüne bir talimat vererek okulların yarıyıl tatilinde açık olması gerektiğini belirtti.
Bu arada Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulnasır Bahçıvancı da ailelere seslenerek çocuklarına sahip çıkmaları konusunda biraz daha hassas olmalarını istedi. Bahçıvancı, “Çocuklara sahip çıkılmadığı taktirde sokaklardaki tehlikelere daha fazla yakınlaşabilirler. Dersleri zayıf olanların üzerine gitmesinler. Eksikliklerini tamamlama konusunda onlara yapıcı bir şekilde yaklaşım sergilesinler.” dedi.
Öğrencilere yönelik de bir mesaj veren Bahçıvancı, yarıyıl tatilinin hem eğlenme, hem dinlenme ve hem de eksikliklerini tamamlamaları konusunda iyi bir fırsat olduğunu belirterek bunu iyi değerlendirmelerini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz