Batman'da laf atma kavgası: 12 yaralı

Batman'da iki aile arasında 'laf atma' yüzünden çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 1'i ağır 12 kişi yaralandı.

BATMAN (İHA) - Beşevler Mahallesi Harran Caddesi Petrol Ofisi İlköğretim Okulu yakınında A. ve K. aileleri arasında laf atma nedeniyle çıktığı bildirilen tartışma kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada, A. ailesinden biri kadın 8 kişi, K ailesinden 4 kişi yaralanırken, yaralılardan 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kavgada 4 bıçak darbesi alan A. ailesinden Fikrettin A.'nın(46) yoğun bakımda olduğu ve durumunun kritik olduğu belirtildi. K. ailesinden Kutbettin K.'nın(43) ise, başında ezikler olduğu için yoğun bakımda olduğu ancak hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Diğer yaralılar ise ayakta tedavi edildi. Hastanede iki ailenin yakınları beklerken, gerginlik devam ediyor.

Reklam
Reklam

Kavgada yaralananların isimleri şöyle:

Fikrettin A., Pelda A., Mahfuz A., Ekrem A., Hamit A., M.Emin A., Mahmut A.ve Mansur A. ile Kutbettin K., Ahmet K.ve aynı K. ailesinden ismi öğrenilemeyen 2 kişi.

Olayla ilgili olarak K. ailesinden Resul K.(17) ile A.Hadi D.'nin(31) olayın şüphelileri olarak gözaltına alındığı ve gözaltıların artabileceği öğrenildi.