"Batman'da Madde Bağımlılığı Ve Uyuşturucu Ile Mücadele" Toplantısı

Batman Valisi Ahmet Turhan, madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi.

Batman Valisi Ahmet Turhan, madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi.

Turhan, Emniyet Müdürlüğü Sosyal Etüt Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen "Batman'da madde Bağımlılığı ve Uyuşturucu ile Mücadele" toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mutlak surette mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.

Çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini anlatan Turhan, "Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadelede kararlıyız. Batman'da sokakta çalışan toplam bin 113 çocuktan 220'si denetimimiz altında, ancak geri kalan çocuklara yönelik de rehabilite amaçlı çalışmaların başlatılması gerekir" dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda söz alan STK temsilcileri de özellikle kenar semtlerdeki parklarda polis ekiplerinin daha sık devriye görevi yapması gerektiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: