Batman'da Meclis Üyelerine Mevzuat Eğitimi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) Yerel Yönetimler Akademisi, Batman Belediyesi meclis üyelerine mevzuat eğitimi verdi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği Yerel Yönetimler Akademisi, Batman Belediyesi meclis üyelerine mevzuat eğitimi verdi. GABB'a üye belediyelerin meclis üyelerine yönelik düzenlediği mevzuat bilgilendirme eğitimlerinin üçüncüsünü Batman Belediyesi'nde gerçekleştirdi. Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir, önümüzdeki süreçte daha etkin ve verimli bir çalışma dönemi geçirmeleri için yeni meclis üyelerinin mevzuat bilgisi ve donanımı için böyle bir eğitim çalışmasına ihtiyaç duyduklarını söyledi. Eğitimi önemsediklerini belirten Özdemir, "GABB ihtiyacını duyduğumuz böyle bir çalışmayı gerçekleştiriyor. Eğitimi önemsiyoruz, iyi bir donanım olmadan verimli ve kaliteli bir hizmetin sunulamayacağının farkındayız" dedi. Eğitimlere Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde başladıklarını, Siirt ve Batman'da devam ettiklerini aktaran GABB Genel Sekreteri Ahmet Ertak da üye belediyelerde eğitim çalışmasını sürdüreceklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: