Batman'da Özel Lise Açılacak

Batman'da bir iş adamı özel "Anadolu Sağlık Meslek Lisesi" açacak.

Batman'da bir iş adamı özel "Anadolu Sağlık Meslek Lisesi" açacak.

İş adamı Cuma Dişikırık' yaptığı açıklamada, yapacağı İnci Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin 3 bin 200 metre kare kapalı, 2 bin metre kare de açık alana sahip olacağını belirterek, şöyle dedi:

"Hemşirelik ve anestezi bölümleri gibi bölümleri kapsayan 30 derslikli 700 öğrenci kapasiteli okul Gültepe Mahallesi'ndeki TPAO bulvarı üzerinde yer alacak. Yapacağımız okulun ideal bir okul olması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Okul yaklaşık 1 milyon 5 yüz bin liraya mal olacak. Başta Batman olmak üzere Bölge ve Ülke genelinde büyük ihtiyaç duyulan sağlık personelinin yetiştirilmesi ve Batmanlı gençlerin erken iş hayatına atılıp aş iş sahibi olmaları açısından yaptığımız bu yatırım büyük önem arz etmektedir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: