Batman'da Pkk’ya Eleman Aktaran 6 Kişi Yakalandı

Batman polisinin PKK/KCK terör örgütüne yönelik yaptığı operasyonda PKK’ya eleman aktardıkları iddia edilen 6 kişi...

Batman polisinin PKK/KCK terör örgütüne yönelik yaptığı operasyonda PKK’ya eleman aktardıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

Batman Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda Batman Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülmekte olan bir soruşturma dosyası kapsamında, PKK/KCK terör örgütünün kırsal alanına işbirlikçilik yapmak suretiyle para karşılığında eleman aktarımı yaptıkları anlaşılan şahıslara yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi. Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonda 6 kişinin gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardında adli mercilere sevk edilecekleri bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: