Batman'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

BATMAN (İHA) - Batman-Diyarbakır Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 21.00 sıralarında Batman-Diyarbakır Köprüsü'nde meydana geldi. Bismil İlçesi'ne bağlı Diktepeden köyünden Batman istikametine seyreden Medeni Karagöğsü yönetimindeki traktör, Batman Köprüsü üzerinde Mustafa Ceylan idaresindeki 34 EV 814 plakalı Mercedes marka özel otonun arkadan çarpması sonucu Batman Çayı'na uçtu. Kazada, traktör şoförü olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşı İhsan Çelik ve özel otomobilin sahibi Mustafa Ceylan ile 7 yaşındaki oğlu Mehmet Fatih Ceylan yaralandı. Batman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Çelik, durumunun ağır olması nedeniyle yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır'a sevk edildi. Mustafa Ceylan ile oğlu Mehmet Fatih ise Batman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Olayı duyan Karagöğsü ve Çelik'in Diktepe köyünde ikamet eden yakınları, olay yerine ve hastaneye akın ederek ağıtlar yaktı. Ölü ve yaralı yakınları, Batman Devlet Hastanesi'nde fenalık geçirdi. Kazada hayatını kaybeden Medeni Karagöğsü'nün, evli ve 3 çocuk babası olduğu, Diktepe köyündeki tarlasından topladığı biberleri Batman haline getirmek için yola çıktığı belirtildi.

Bu arada, kaza nedeniyle biber torbaları dağılan Batman-Diyarbakır Karayolu bir süre trafiğe kapandı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.